Selamlar
uzun bir zamndır online olamuyordum malum iş güç ama gördümki bazıları yine üstlerine vazife çıkarmış bazı olaylardan
az önce bir telefon görüşmesi yaptım ve olayın benim ile ilgili olduğunu öğrnedim
vay bee online olmadanda birilerine rahatsızlık verebiliyormuşum

şimdi Ruşen arkadaşım ilk başda şunu bilmeni isterim bende senin gibi bu oyunu çok uzun zamandır oynuyorum ve oynadığım süre boyunca hiç şifrem çalınmadı çalınamazda .
bunu söyleme amacım şu ki hani hesaba başka biri girmiş şöyle yapmış böyle yapmış söylemlerini ortadan kaldırmak
ayrıca yargısız infaz olayı yaşanmış bazı yazılarda ordaki benim karakterime uymayan tüm hakaret vari cümleleri misli ile iade ederim .
sen yaşını başını almış bir kişisin bilmeden bazı söylemlerde bulunman sana hiç yakışmamamış .
ben online olamasamda ara sırada olsa oyunu açar göreve yollar yada çalışmaya yollarım hesabımı ama bu sırada mesajları okumam görev yada çalışma yaptırır kapatarım hesabı şimdi ortak arkadaşımız şunu dedi telefonda sen onlinedın kale savaşa yollanırken olabilir yani o anlarda online olmuş olabilirim ama bu benim kaleyi yağmalamaya yada ele geçirmeye gönderdiğim anlamına gelmez
çok açık ifadelerde bulanacam ve konuyu kapatacağım anlayan anlar o senin yazdığım cümlelerde yerini bulur
hoş bu sadece oyun ama madem bu haddeye gelmiş olay benim bile bilgim olmadan
o klanda o sıra yönetici olan kişiler tümü ile zan altındadır ve kaleyi ele geçirmeye yolayanda şerefsizdir.
madem böyle bir hata yaptın altı üstü 1000 taş en fazla çıkarsın ben yaptım dersin kale alınır atarsın 1000 taşı olur biter.
ama tabiki o yönetimde bazı çocuk ruhlu kişilikden yoksun kişilerde vardı umarım bana çamur atmak yada online olmadağım bir anda beni karalamak adına yapılmış bir şey değildir bu ama konu açıklığa kavuşmadığından ben evet kesilikle amaç bu diyorum
kaldıki klana şu yazıyıda yazdığım çok iyi hatırlıyorum ben bu aralar fazla online olamayacağım dedim
neyse uzun lafın kısası şu
orda kişilerin uzun zamanlar emek verdiği kaleyi çöpe atan şerefsiz en adi kişidir umarım bu kişi ortaya çıkar
( çok ilginç bu yazıyı yazdıkdan sonra aklıma şu geldi etme bulma dünyası

s2 de devasa kaleyi almıştım ve birileri hep vıdı vıdı etmeye başladı haksızlık vs vs ağlamya başladı

bende bu ağlan kişiyi kiralık listesinde görünce elimde olan devasa kaleyi bir tek onu kiralayarak çöpe atmıştım

hani çocukken mızıkcılık yapamlara bir kelime eder hakkımızdan feragat ederdik

alın siz hamam parası olsun misali
burdan anlayacağınız konuda şu aybars da bunu çok iyi bilir benim değer verdiğim şeyler maddi değildir
s5 de o klanda bulunuyorsam bunun nedeni aybars ve bir kaç sevdiğim kişinin o klanda olmasındır
bu konu ile ilgili bir şey sormak isteyen lütfen özelden mesaj atsın forumdan oyundaki mesajlar belli bir zaman sonra yok oluyor
burdaki tuhaf olan şey ise şu beni tanıyan telimi bilen benim az çok kişilğimi bilen aybars arkadaşımından bir nebze buna inanması
aybarsım beni bilirsin diyelim ki ben böyle bir hata yaptım aynen şunu yapardım hemen bir sirkü yazar hata yaptım der sonrasıda yine kaleyi alır eksilen taş adeti ne ise 2 katını kaleye yatırırdım .
yani beni tanıyan biri olarak burda bunları dile gtirmemen yada klan sirküsünde dile getirmemen üzücü
bizler çocuk değiliz böyle bir hata yapmış olsak çıkar söyleriz kimsedende çekinmeyiz