Thursday, September 9th 2010, 9:38pm UTC+1

You are not logged in.

• Login
  • Register

Moderator Basvurusu | Operator Basvurusu | ÖDÜLLÜ Tavla Turnuvası 1. Tur
" Battle Knight Takiminda siz de gorev almak ister misiniz? Oyun veya Forum Takimindan birine karar verin, yukardaki linkle tiklayarak yonergeleri izlemeniz yeterli!" | Ödüllü Tavla Turnuvasında 1. tur eşleşmeler belli oldu... Detaylar için yukarıdaki linki tıklayınız....

iLegend

Beginner

41

Tuesday, July 20th 2010, 9:09pm

İnş. bana kötü bişeyler söylemedin :)) her görüşüne saygı herşey gönlünce olsun...
Aciz insana sitem eder , cahil insana isyan eder , akıllı insan düşünür öyle hareket eder...

:sniper:

S2 JANDARMA
  • Go to the top of the page

VAN DARBE

Intermediate

42

Tuesday, July 20th 2010, 9:15pm

Söylemek istediğim gayet net..ama belirteyim iyilik insanın yüreğinde kötülük ise dilindedir.Çünkü tanrı sevgisi olan her insan asla ve asla yüreğinde kötülük taşıyamaz.Vicdan onların bekçisidir,vicdansız bir insan ise sahipsiz bir sokak köpeği gibidir,her an belediye tarafından zehirlenecek...

Not: 2 serverda da Devasa kaleye sahip tek kişi benim...( azcık reklam yapayım dedim
:tongue: :horse: )
Loading...

İyi Oyunlar...

iLegend

Beginner

43

Tuesday, July 20th 2010, 9:15pm

REALDARKSIDE üstat son yazdığın mesaj bana mı yoksa başka birine mi laf gönderiyosun tam anlayamadım...
yada laf gönderdiğin kişide burda mı ben tam anlayamadım valla kusura bakma sanırım abşıan gelen olaylar oldu
o kişiler de burdaysa burdan onlara gönderme yapıyosun sanırsam
Aciz insana sitem eder , cahil insana isyan eder , akıllı insan düşünür öyle hareket eder...

S2 JANDARMA

VAN DARBE

Intermediate

44

Tuesday, July 20th 2010, 9:18pm

Valla dostumun adına cevap vereyim :
YARA ve GOCUNMA :tongue:
Loading...

İyi Oyunlar...

iLegend

Beginner

45

Tuesday, July 20th 2010, 9:23pm

Geçengün s5 te birisi devasa kale elindeyken sanırsam yanlışıkla boş bi kaleyi yağmala diye ele geçiri seçmiş sanıırm sen o olaydan bahsediyosun
tekrar geri alabilmeniz için ben elimden gelen tüm yardımı yaptım bizim klandan bi arkadaş sizin klanda yönetici durumunda aynı klandan bahsediyorsak sanırım baş değirmen diye biklan kurulcak tı tekrar devasa kale ele geçirilmek için yaklaşık 10-15 adamı biizm klandaki arkadaşımız için ben açtım eğer o sizin için açılan klansa devasa kale tekrar alınmak için klana elimden gelen tüm yardımları yapmaya çalıştım 15 adamdan sonra ıp adresine ban atıldı sanırsam daha s5 te oynayamam ben gerçi amacım yardım dı s5 te oynamıyorum zaten devasa kaleyi yeniden aldıysanız ne mutlu demkki emekler bi işe yaramış iyi oyunlar dilerim kim açtıysa o arkadaşın ciddi liği de siizn takdirinize kalmış gerçekten bilmeyerek açtıysa her insan hata yaapbilir sonuçta belki oda bi hata yaptı.

S2 JANDARMA

iLegend

Beginner

46

Tuesday, July 20th 2010, 10:02pm

VAN DARBE ; uzaktan bakınca kimin dost yanlı kimin kötü yandan olduğunu henüz tam olarak tam özemiyorum
geçen biri yorum yapmış ben adamı dost yanlı yazıyo sandım oysaki beni eleştiriyomuş kimin hangi klanda ve kimin tarafında olduğunu
tam olarak bilemiyorum mesajında böyel demişsin Ben yine susmayı tercih ediyorum,kalbimdeki değerlerin kirlenmemsi için
ben konuşmanı ve kalbindeki sakladığın tüm düşüncelerini gerçekten söylemeni ve seni daha net anlayabilmeyi isterdim
konuşurken daha açık net ne birisine nede bilmiyorum bana mesaj göndermeden konuşursan sevinirim benim senle olan düşüncelerimi
açık ve net söyliyim ne kadar düşman klanlarda bulunduysak da benim senle ilgili geçmişten gelen ne bir düşmanlık ne bir problemim yoktur
oyun oynarken de 1-2 konuşmamız haricinde aramızda herhangi bir tartışma felan geçmemiştir senle geçmişte de bir düşmanlık , kızghınlık , kırgınlık yoktu şimdi de yok ama gönderilen ince mesajları anlayamıyorum ben kim kimin mesajında jkimle kim dah aönceden dost veya gönderilen mesajlar nereye gidiyo tam olarak bilemiyorum VAN DARBE senden ricam konuşmalarda mesaj göndermeyip söyleyeceklerini direk söylersen sevinirim açıkça. herhan gi bi konuşmada yoksa eyv. senin için s2 de klandan tartışıp ayrıldın diye duymuştum ama bu ne senin için nede kimse için karalamna olsun diye yada herhangi bi tartışma ortamı yaratmak olsun diye söylemiyorum sadece duyduğm şeyi söylüyorum zaten yeniden başlasan
s2 ye eski büyük hesabın olmadığı için en yeniden başlayacağını düşünerek ona istinaden çağırmak istedim seni levelini gözetmeksizin ama neyse bu konuşmaları yuzatmak istemiyorum snein bana lafın yoksa benim de sana yok iyi oyunlar dilerim sana... başarılar.
REALDARKSIDE üstat sen yanlış anlama seni yanlış anladıysam kusuruma bakma...

S2 JANDARMA

REALDARKSIDE

Intermediate

Occupation: doktor

47

Wednesday, July 21st 2010, 12:19am

benim veya aybarsın söyledikleri gayet açık ve nettir...s 5 te bir charın yok ise ve s5 devasa kaleyi yöneten biri değilsen alınacak bir şeyin yok demektir....ama bu değil ki bu serverda bunu okuyup alınacak biri yok....işte bu kadar benzer konular tartışılırken dertleşme modunda birkaç şey yazdığımı açık ve net söyledim ...isim zikretmek bize uymaz....o terbiyesiz okudu zaten emin olabilirsin ...mesaj yerine ulaştı ve bu başlığı daha fazla meşgul etmek gereksiz...rahatsızlık verdiysem af ola...

TO BE A ROCK AND NOT TO ROLL

This post has been edited 1 times, last edit by "REALDARKSIDE" (Jul 21st 2010, 12:19am)

iLegend

Beginner

48

Wednesday, July 21st 2010, 9:15am

Anlaşıldı üstat tamamdır çok saolasın iyi oyunlar dilerim...
yanlış anlaşılmaya sebebiyet verdiysem af ola kendinize iyi bakın...

S2 JANDARMA

iLegend

Beginner

49

Tuesday, July 27th 2010, 9:33pm

Desenenize herker herkezin gerçek iç yüzünü biliyo da belli etmiyo anlaşılmıştır :))
dürüstüm diy egeçinip saman altından su yürütenler var demek bunu söylemekle gerçekten çok iyi ettiniz saolun
inş. kendisi bu yazılardan sonra biraz utanır.. ve dürütlük nidaları atmaz :))

S2 JANDARMA

50

Thursday, July 29th 2010, 1:11pm

Selamlar
uzun bir zamndır online olamuyordum malum iş güç ama gördümki bazıları yine üstlerine vazife çıkarmış bazı olaylardan
az önce bir telefon görüşmesi yaptım ve olayın benim ile ilgili olduğunu öğrnedim
vay bee online olmadanda birilerine rahatsızlık verebiliyormuşum :)
şimdi Ruşen arkadaşım ilk başda şunu bilmeni isterim bende senin gibi bu oyunu çok uzun zamandır oynuyorum ve oynadığım süre boyunca hiç şifrem çalınmadı çalınamazda .
bunu söyleme amacım şu ki hani hesaba başka biri girmiş şöyle yapmış böyle yapmış söylemlerini ortadan kaldırmak
ayrıca yargısız infaz olayı yaşanmış bazı yazılarda ordaki benim karakterime uymayan tüm hakaret vari cümleleri misli ile iade ederim .
sen yaşını başını almış bir kişisin bilmeden bazı söylemlerde bulunman sana hiç yakışmamamış .
ben online olamasamda ara sırada olsa oyunu açar göreve yollar yada çalışmaya yollarım hesabımı ama bu sırada mesajları okumam görev yada çalışma yaptırır kapatarım hesabı şimdi ortak arkadaşımız şunu dedi telefonda sen onlinedın kale savaşa yollanırken olabilir yani o anlarda online olmuş olabilirim ama bu benim kaleyi yağmalamaya yada ele geçirmeye gönderdiğim anlamına gelmez
çok açık ifadelerde bulanacam ve konuyu kapatacağım anlayan anlar o senin yazdığım cümlelerde yerini bulur
hoş bu sadece oyun ama madem bu haddeye gelmiş olay benim bile bilgim olmadan
o klanda o sıra yönetici olan kişiler tümü ile zan altındadır ve kaleyi ele geçirmeye yolayanda şerefsizdir.
madem böyle bir hata yaptın altı üstü 1000 taş en fazla çıkarsın ben yaptım dersin kale alınır atarsın 1000 taşı olur biter.
ama tabiki o yönetimde bazı çocuk ruhlu kişilikden yoksun kişilerde vardı umarım bana çamur atmak yada online olmadağım bir anda beni karalamak adına yapılmış bir şey değildir bu ama konu açıklığa kavuşmadığından ben evet kesilikle amaç bu diyorum
kaldıki klana şu yazıyıda yazdığım çok iyi hatırlıyorum ben bu aralar fazla online olamayacağım dedim
neyse uzun lafın kısası şu
orda kişilerin uzun zamanlar emek verdiği kaleyi çöpe atan şerefsiz en adi kişidir umarım bu kişi ortaya çıkar

( çok ilginç bu yazıyı yazdıkdan sonra aklıma şu geldi etme bulma dünyası :) s2 de devasa kaleyi almıştım ve birileri hep vıdı vıdı etmeye başladı haksızlık vs vs ağlamya başladı :) bende bu ağlan kişiyi kiralık listesinde görünce elimde olan devasa kaleyi bir tek onu kiralayarak çöpe atmıştım :)
hani çocukken mızıkcılık yapamlara bir kelime eder hakkımızdan feragat ederdik :) alın siz hamam parası olsun misali
burdan anlayacağınız konuda şu aybars da bunu çok iyi bilir benim değer verdiğim şeyler maddi değildir
s5 de o klanda bulunuyorsam bunun nedeni aybars ve bir kaç sevdiğim kişinin o klanda olmasındır

bu konu ile ilgili bir şey sormak isteyen lütfen özelden mesaj atsın forumdan oyundaki mesajlar belli bir zaman sonra yok oluyor

burdaki tuhaf olan şey ise şu beni tanıyan telimi bilen benim az çok kişilğimi bilen aybars arkadaşımından bir nebze buna inanması :(

aybarsım beni bilirsin diyelim ki ben böyle bir hata yaptım aynen şunu yapardım hemen bir sirkü yazar hata yaptım der sonrasıda yine kaleyi alır eksilen taş adeti ne ise 2 katını kaleye yatırırdım .
yani beni tanıyan biri olarak burda bunları dile gtirmemen yada klan sirküsünde dile getirmemen üzücü
bizler çocuk değiliz böyle bir hata yapmış olsak çıkar söyleriz kimsedende çekinmeyiz

REALDARKSIDE

Intermediate

Occupation: doktor

51

Thursday, July 29th 2010, 2:58pm

pekala murat.....yazmış içini dökmüşsün....güzel ben hiçbir zaman hiçbir yerde murat adını anmadım...benden bunu yaptığına inandığım kişinin adı istendi....bende saklı kalsın dedim...ama söylediğim herşeyin arkasında durarak tekrar ve tekrar söylüyorum ki bu kaleyi çöpe atan kişi bunu dikkatsizlikle yapmış olabilir ama hata şudur ki bunu gizli tutarak kendini sakladı....ve o kişi tam bir şerefsizdir...üstüne basarak söylüyorum....ben sana sordum cevabımı aldım ...ben seni tanımıyorum kendin hakkında söylediğin herşeye ve bana verdiğin cevaba saygı duyuyor ve sana güvenerek tüm s2 ve BK camiasının önünde senden özür diliyorum...ama bunu yapan kimse tam bir şerefsizdir...klanala olan ilişkime de son veriyorum ....s2 camiasına verdiğim rahatsızlık yüzünden kimse kusuruma bakmasın...elveda

TO BE A ROCK AND NOT TO ROLL

VAN DARBE

Intermediate

52

Thursday, July 29th 2010, 5:01pm

Merhaba

Öncelikle ben de Ruşen dostumun dediğine katılıyor ve Murat kelimesini telafuz etmediğimi dile getirmek istiyorum.Belki şüphe etmiş olabilirim,ancak şüphe etmem de özürü gerektircek bir hadisedir,ancak;Herkesin söylediği ve dile getirdiği gibi bunu yapan arkadaş 600 taş verilerek kademesi basılan bir kaleyi çöpe atarak,3 buçuk yıllık bir klanın forum sayfasını arşivini paylaşımını silmeme neden olacak klanı terk etmeme neden olduğu için harbi şerefsizdir.

Bu bana yapılır mı be?Zorunuza mı gidiyor edebimle ahlakımla paramla oyun oynayıp,sayılmam sevilmem,lider olmam anlamıyorum...ama unutmamanız gereken tek şey şudur,iyi yada kötü,güzel yada çirkin,kolay yada zor hiç bir şey sanal bir oyun çatısını delip gerçek hayatta görüştüğüm ve dost dediğim insanları benden koparamazsınız,ancak böyle serzenişlerde bulunmamızı birbirimizi istemeden de olsa kırmamızı sağlarsınız ama o da biz bilinçli ve olgun insanlar olduğumuz için kısa sürer yine avucunuzu yalarsınız.

Bu durumda;
Ruşen dostum klandan ayrılmıştır,onunla klan dışı oyuncu ile nasıl görüşüyor iletişim kuruyorsak o şekilde görüşmeye ve gerçek hayatta da görüşmemize devam edeceğiz,kendisi defalarca oyunu bırakmak istemiştir,dostum dediği insanların sayesinde bırakmayıp devam etmiştir,şimdi ne için devam edeceğini düşünüyor ve yakın zamanda BK ya da veda edeceğini üzülerek bekliyorum,umarım bu olmaz yine ümit ederim aramıza döner,dönmezse de bizim server lideri güçlü bir hesaba değil dosta ihtiyacımız var.!

Murat,
Hastalıklar borç harç vs derken gerçekten bu oyunla ilgilenmez oldum,uzaklaşmaya başladım bu oyundan artık,ve gerçekten ciddi konular varken sadece dostlarımı ilgilendiren konular olmadığı taktirde pek de oyuna asılmıyorum.Yanlış anlama serzeniş veya başka bir durum var ise senden bende özür dilerim tüm BK önünde ve forum karşısında.Ama bu yinede bu değer verdiğim klanı ve kaleyi kaybetmeme neden olan şerefsizin arada eriyecek kaybolup unutulacak anlamına gelmesin.Gün gelecek burada onuda deşifre edeceğim.Senden tekrardan özür diliyorum,ama unutma o saatte hesabın online dı :horse: :D sana takılmadan edemeyeceğim,hoşuma gidiyor... kokoreci ve
:P acılı şalgam suyunu da unutma :D

Herkese iyi oyunlar dilerim.
Saygılarımla
VAN DARBE
Loading...

İyi Oyunlar...